Поліція затримала підозрюваного у нападі на ексдепутата Найєма

Поліція затримала підозрюваного у нападі на ексдепутата Найєма

Укрінформ
Одного з підозрюваних у нападі на колишнього народного депутата Мустафу Найєма - Магомед-Аміна Саітова, якого оголошували у розшук, затримано в Україні.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив речник Національної поліції Ярослав Тракало.

“Вчора він був затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Сьогодні ввечері Шевченківський районний суд столиці обиратиме йому запобіжний захід”, - сказав Тракало.

Він додав, що поліція досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні завершила, і обвинувальний акт за погодженням з прокуратурою Києва направлено до суду.

Читайте також: Слідство у справі про напад на Мустафу Найєма завершене

У свою чергу, брат потерпілого адвокат Масі Найєм написав у Facebook, що судове засідання з обрання запобіжного заходу Саітову розпочнеться у понеділок о 18:00, суддя Віталій Циктіч.

Як повідомлялося, 30 квітня 2018 року в центрі Києва народний депутат від БПП Мустафа Найєм постраждав у результаті конфлікту на дорозі. Депутата з травмами було направлено до відділення швидкої допомоги.

Поліція встановила, що парламентарій їхав у власному автомобілі у напрямку Бессарабської площі, коли його підрізав "Мерседес". Розпочалася сварка. У цей момент до них під'їхав автомобіль BMW. Під час конфлікту один з незнайомців ударив народного депутата в обличчя. Зловмисники з місця події втекли. Для розшуку нападників було введено план "перехоплення", автомобіль знайдено і затримано трьох людей. Ще одного підозрюваного, Магомед-Аміна Саітова, який і вдарив Найєма, оголошено в розшук.

За фактом нападу на народного депутата розпочато кримінальні провадження за статтями "хуліганство" та "умисне тілесне пошкодження середнього ступеня".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-