Прикордонники не підтверджують затримання ексдружини Князєва в Польщі

Прикордонники не підтверджують затримання ексдружини Князєва в Польщі

Укрінформ
Прикордонники поки не підтвердили інформацію, що однією із затриманих польськими митниками при перетині кордону України з великою кількістю незадекларованих євро виявилася колишня дружина глави Нацполіції Сергія Князєва – Вікторія.

Про це поінформував кореспондента Укрінформу речник ДПСУ Андрій Демченко.

"Ми не можемо підтвердити чи спростувати цю інформацію, бо польська сторона нам нічого не повідомляла про будь-яке затримання громадян України зі значною кількістю грошей", - сказав він.

Як повідомляли ЗМІ, 22 вересня польські митники на автопереході «Хребенне — Рава-Руська» затримали ексдружину високопосадовця Нацполіції України, та ще двох громадян України, та одного громадянина Хорватії. Вони їхали з України до Польщі на автомобілі Mercedes. Причина затримання — недекларування 650 тис. євро.

Колишній нардеп Сергій Лещенко у Теlеgrаm повідомив, що із власних джерел йому стало відомо, що в інциденті, який стався 22 вересня, фігурує дружина Князєва.

ЗМІ повідомляють, що, крім колишньої дружини Князєва, в автомобілі перебували Вадим Каган, Андрій Посметюк, Боян Малик (громадянин Хорватії).

Читайте також: Контрабанда бурштину: у Польщі затримали українців, які назвалися працівниками спецслужб

Князєва була за кермом.

Вікторія є колишньою дружиною глави Нацполіції, оскільки на сьогодні вони розлучені. При цьому, за даними ЗМІ, Князєві досі проживають разом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-