Шустер завив, що подасть до суду на Коломойського

Шустер завив, що подасть до суду на Коломойського

Укрінформ
Журналіст Савік Шустер має намір подати позов проти бізнесмена Ігоря Коломойського через його висловлювання про те, що Шустер нібито брав гроші з гостей своєї програми за участь в ній.

Телеведучий Савік Шустер та український олігарх Ігор Коломойський посварилися під час прямого ефіру програми "Свобода слова" Савіка Шустера, пише “24 канал”.

“Я прийняв рішення подати до суду на Коломойського. Захист честі, гідності і, врешті-решт, моєї професійної придатності”, – сказав Шустер.

Телеведучий нагадав, що 3 вересня 2015 року його студія підписала контракт з телеканалом "1+1", який діяв до кінця серпня 2018 року. Шустер зазначив, що після двох випусків його програму 18 вересня зняли з ефіру телеканалу.

"Ми продовжували за контрактом давали сигнал каналу "1+1", вони нас не випускали в ефір", – додав він.

Читайте також: Коломойський про переговори щодо ПриватБанку: Ми не відчепимось

В інтерв'ю "Українській правді" Ігор Коломойський заявив, що причиною цього стало те, то Шустер брав гроші з гостей за участь в програмі.

“Зробив одну передачу, а на другу "спалився" – взяв гроші. Умова була, що він не повинен брати гроші ні з кого. У якихось мерів. Два по п'ятдесят взяв. При чому одного ми підсунули спеціально”, – заявив Коломойський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-