Окружний адмінсуд взявся за позов NewsOne

Окружний адмінсуд взявся за позов NewsOne

Укрінформ
Окружний адміністративний суд міста Києва (ОАСК) відкрив провадження за позовом ТОВ «Новини 24 години» (логотип NewsOne) у справі щодо скасування результатів позапланової виїзної перевірки NewsOne та призначив підготовче засідання на 9 грудня.

Про це інформує пресслужба суду.

“Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження та призначив на 9 грудня підготовче засідання у справі щодо скасування результатів позапланової виїзної перевірки NewsOne”, - ідеться в повідомленні.

У суді інформують, що позивач – ТОВ «Новини 24 години» (логотип NewsOne) просить суд визнати протиправним та скасувати рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 5 вересня 2019 року про результати позапланової виїзної перевірки позивача.

Читайте також: NewsOne просить суд скасувати результати позапланової перевірки

Раніше ОАСК відмовив ТОВ «Новини 24 години» у задоволенні заяви про забезпечення позову, оскільки суд дійшов висновку про її необґрунтованість.

У суді також нагадують, що у заяві про забезпечення позову, позивач просив суд зупинити дію оскаржуваного рішення Нацради до набрання судовим рішенням у цій справ законної сили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-