Три телеканали розширили мовлення на Донбасі та адмінмежі з Кримом

Три телеканали розширили мовлення на Донбасі та адмінмежі з Кримом

Укрінформ
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення видала 19 вересня дозволи на тимчасове мовлення НСТУ, ТОВ «Гравіс-кіно» і ТОВ «ТРК «Студія 1+1». Таким чином, українські телеканали транслюватимуться ще у п’яти населених пунктах Донецької, Луганської та Херсонської областей.

Про це повідомляє пресслужба регулятора.

“Телеканал суспільного мовника "UA:Перший" мовитиме в аналоговому форматі на 30 ТВК у смт Чаплинці Херсонської області. "2+2" показуватиме передачі у цифровому стандарті на 57 ТВК у м. Гірнику Донецької області, 41 ТВК у с. Бахмутівці Новоайдарського району і 5 ТВК у селищі Широкому Станично-Луганського району Луганської області, а також 50 ТВК у с. Чонгарі Генічеського району Херсонської області. "1+1" працюватиме у цифрі на 57 ТВК у м. Гірнику Донецької області, 5 ТВК у селищі Широкому Станично-Луганського району Луганської області і 50 ТВК у с. Чонгарі Генічеського району Херсонської області”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Нацраді кажуть - це неправда, що ліцензію забирають саме у каналу “112”

У Нацраді зазнацають, що видані дозволи працюватимуть на розбудову українського цифрового телебачення на лінії розмежування і на межі з окупованим Кримом.

Усі дозволи на тимчасове мовлення видано терміном на 1 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-