У міністерстві готують нову програму щодо реабілітації ветеранів

У міністерстві готують нову програму щодо реабілітації ветеранів

Укрінформ
Міністерство у справах ветеранів і тимчасово окупованих територій найближчим часом презентуватиме на розгляд уряду державну цільову програму з питань реабілітації ветеранів.

Про це розповіла очільниця відомства Оксана Коляда у відповідь на прохання журналістів прокоментувати подальші дії міністерства у питанні реабілітації ветеранів з огляду на інцидент з чоловіком, який погрожував підірвати міст Метро, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми розробили державну цільову програму з питань реабілітації і найближчим часом вона буде винесена на уряд", - зазначила вона.

Міністр додала, що державна цільова програма з питань реабілітації встановить якісну міжвідомчу комунікацію.

Читайте також: У Пущі-Водиці відкриють центр реабілітації для ветеранів війни

"У нас є розроблена система реабілітації, яка включає в себе ветеранські простори. Ми дуже тісно співпрацюємо з Міноборони та іншими силовими блоками на етапі психологічної підтримки і супроводу усіх військовослужбовців та силовіків під час їхньої служби", - зауважила Коляда.

Як повідомляв Укрінформ, 18 вересня рух на мосту Метро у Києві заблокував зловмисник. Він розстріляв поліцейський дрон і погрожував підірвати міст. Поліція на 4 години перекрила рух автомобілів і потягів метро по мосту.

Зловмисника затримали. Ним виявився колишній учасник АТО, 42-річний Олексій Белько, виходець з анексованого Криму, у якого три місяці тому було вилучено 2 кг вибухівки, багато боєприпасів.

У спецоперації із затримання зловмисника на мосту Метро було задіяно близько 300 правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-