Спалений будинок Гонтаревої не був застрахований

Спалений будинок Гонтаревої не був застрахований

Укрінформ
Будинок ексголови Національного банку України Валерії Гонтаревої, який був спалений у ніч на 17 вересня, не був застрахований.

Про це Гонтарева розповіла в телефонному інтерв'ю LB.ua.

"Ні. Причому не був ніколи. Хоча після історії з машиною варто було, звичайно, замислитися. Чоловік міг би зайнятися, але у зв'язку з тим, що він поїхав мене забирати з госпіталю, так нічого і не зробив", - сказала ексголова НБУ, відповідаючи на запитання, чи був застрахований будинок.

Вона повідомила, що їй погрожували останні п'ять років, а перед її звільненням озброєні люди принесли до центрального входу в НБУ труну з її «лялькою» всередині, а наступного дня весь будинок - який зараз спалили - розписали написами.

Як повідомляв Укрінформ, екскерівник Національного банку Валерія Гонтарева заявила, що невідомі в ніч на 17 вересня спалили її будинок в селищі Гореничі під Києвом. Поліція відкрила за цим фактом кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав нічний підпал будинку Гонтаревої проявом кримінального тиску.

Читайте також: У поліції заявляють про єдину версію пожежі в будинку Гонтаревої

В Офісі Президента опублікували заяву про те, що Глава держави очікує якнайшвидшого розкриття справи про пожежу в будинку Гонтаревої.

Читайте також: Гончарук розцінює підпал будинку Гонтаревої як тиск і умисну шкоду іміджу України

Раніше, 30 серпня, ексголова НБУ повідомила, що її збив автомобіль у центрі Лондона і вона перебуває в лікарні. Крім того, в ніч на 5 вересня невідомі підпалили автомобіль, зареєстрований на невістку колишньої глави НБУ, яку також звуть Валерія Гонтарева.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-