Голова Укртрансбезпеки оскаржує своє відсторонення в суді

Голова Укртрансбезпеки оскаржує своє відсторонення в суді

Укрінформ
Михайло Ноняк подав позов до Окружного адміністративного суду міста Києва, у якому вимагає скасувати розпорядження про його відсторонення від посади голови Державної служби з безпеки на транспорті.

Про це повідомляє пресслужба суду.

“До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов Михайла Ноняка щодо скасування розпорядження Кабінету міністрів України про відсторонення його від виконання повноважень на посаді голови Державної служби України з безпеки на транспорті”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що позивач також вимагає визнати протиправним та скасувати рішення уряду від 17 липня щодо ініціювання дисциплінарного провадження стосовно Ноняка.

Повідомляється, що разом із позовом до суду надійшла заява про його забезпечення, в якій позивач просить суд зупинити дію оскаржуваного розпорядження та рішення уряду, а також заборонити Комісії з питань вищого корпусу державної служби здійснювати дисциплінарне провадження стосовно нього.

Читайте також: ВРП відмовилася відсторонити суддю Вовка

Наразі вирішується питання щодо наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову та відкриття провадження в адміністративній справі, заявили у суді.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 18 липня повідомив про відсторонення Ноняка від обов'язків керівника Держслужби з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-