У “Феофанії” наразі перебувають 8 визволених українців

У “Феофанії” наразі перебувають 8 визволених українців

Укрінформ
У клінічній лікарні “Феофанія” наразі перебувають восьмеро колишніх бранців Кремля, які повернулися до України з РФ 7 вересня у межах взаємного звільнення утримуваними.

Про це розповів головний лікар "Феофанії" Ігор Семенів під час пресконференції у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У нас знаходяться на даний момент 8 наших людей, які поступили в суботу”, - сказав головлікар.

За його словами, із колишніми бранцями у лікарні перебувають восьмеро їхніх родичів: “У кого дружина, у кого донька або інші близькі родичі”.

Головлікар зазначив, що всім колишнім політв'язням проведено попереднє обстеження, встановлені попередні діагнози, а сьогодні планується провести “більш детально діагностичний пошук”.

При цьому Семенів не виключив, що деяких із цих пацієнтів після обстеження можуть перевести в інші структурні підрозділи для лікування вузькими спеціалістами.

Читайте також: Звільнених моряків привезли у військовий госпіталь, решту - у "Феофанію"

Як повідомляв Укрінформ, 7 вересня Україна та Росія провели взаємне звільнення утримуваних осіб у форматі "35 на 35". До України повернулися 11 незаконно засуджених у Росії українців та 24 моряки, захоплені у районі Керченської протоки у листопаді 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-