До Антикорупційного суду надійшла справа проти керівника підприємства ЗСУ

До Антикорупційного суду надійшла справа проти керівника підприємства ЗСУ

Укрінформ
Спеціалізована антикорупційна прокуратура направила до Вищого антикорупційного суду кримінальну справу проти керівника підприємства у складі Збройних сил України.

Про це інформує прес-служба САП на своїй сторінці у Facebook.

"САП затверджено та направлено до Вищого антикорупційного суду разом з угодою про визнання винуватості обвинувальний акт стосовно начальника Будинкоуправління № 1 Яворівської квартирно-експлуатаційної частини району за ч. 2 ст. 364 зловживання владою) ККУ", - йдеться у повідомленні.

За даними САП, досудовим розслідуванням встановлено, що у 2014 році службовець з метою одержання неправомірної вигоди для іншої юридичної особи, використовуючи владу всупереч інтересам служби, незаконно перерахував на її рахунки грошові кошти державного бюджету на загальну суму 1,18 млн грн за послуги, які не надавались.

Читайте також: За перший день роботи до Антикорупційного суду надійшло 14 клопотань

Як повідомлялося, НАБУ 15 липня оголосило підозру керівнику структурного підрозділу Збройних сил України у Львівській області, яке перебуває у сфері управління Міністерства оборони.

Дії керівника Будинкоуправління №1 Яворівської квартирно-експлуатаційної частини кваліфікували за ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем), ч.1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

В Україні напередодні, 5 вересня, розпочав роботу Вищий антикорупційний суд України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-