Вікторія Сюмар підтвердила, що у ДТП потрапив депутат від

Вікторія Сюмар підтвердила, що у ДТП потрапив депутат від "Євросолідарності"

Укрінформ
Депутат Верховної Ради Михайло Бондар потрапив у ДТП, яка сталася напередодні.

Про це повідомила член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Вікторія Сюмар.

"Мій колега з фракції. Вночі потрапив у важку автоаварію. Так, бо їхав додому на округ на бла-бла-кар. Так, тому що не має власного авто. Так, він двічі виграв мажоритарний округ на Львівщині. Не маючи авто і грошей на нього, зате маючи бойовий досвід, довіру і повагу людей", - зазначила Сюмар.

Вона нагадала, що Бондар був сотником Майдану і вже 20 лютого 2014 пішов у Нацгвардію. Його було поранено у боях під Слов'янськом, також воював під Дебальцевим.

"Сьогодні, після того як автівка кілька разів перевернулася в аварії і він зламав кілька ребер, зранку він вже написав: у вівторок буду на сесії, обов’язково....", - наголосила Сюмар.

Читайте також: В Україні третина ДТП стається через перевищення швидкості — поліція

Як повідомляла сьогодні поліція, у ДТП на трасі Київ — Чоп, поблизу Коростишева Житомирської області, постраждали 5 людей, серед яких був народний депутат. Трьох людей госпіталізовано.

Попередньо встановлено, що 25-річний водій Mitsubishi, прямуючи зі столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся у правій смузі руху з вантажівкою "КамАз", що їхала попереду. Від удару легковик перекинувся, а його праве переднє колесо від'єдналось від конструкції і, рухаючись по інерції, влучило у автомобіль Volkswagen, що їхав позаду.

У результаті травми отримали водії Mitsubishi та "КамАза" і три пасажири легковика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-