Переможці конкурсу матеріалів щодо НАТО відвідають Штаб-квартиру Альянсу

Переможці конкурсу матеріалів щодо НАТО відвідають Штаб-квартиру Альянсу

Укрінформ
П'ять переможців всеукраїнського конкурсу журналістських матеріалів про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції здійснять у вересні спільний дводенний візит до Брюсселя з відвіданням Штаб-квартири Альянсу.

Про це на пресконференції в Укрінформі, присвяченій підбиттю підсумків конкурсу і нагородженню переможців, заявила віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, повідомляє кореспондент агентства.

"Я тішуся, що у нас зростає кількість людей, які в регіонах змістовно і якісно відбивають державну політику євроатлантичної інтеграції та активно поширюють знання щодо Північноатлантичного альянсу і щодо нашої взаємодії з НАТО... Призери конкурсу отримають унікальний шанс потрапити до Штаб-квартири НАТО, адже винагорода за перші місця в кожній із п’яти номінацій - спільний ознайомчий дводенний візит до м. Брюссель (Бельгія) з відвіданням Штаб-квартири Альянсу", - сказала Климпуш-Цинцадзе.

Читайте також: НАТО за тиждень здійснило супровід 9 військових літаків Росії у небі над Балтією

Як зазначалося на пресконференції, на конкурс на кращу публікацію в аудіовізуальних (електронних), друкованих засобах масової інформації, теле- і радіопередачу про НАТО було подано 25 робіт, причому його учасниками були не тільки журналісти, а й військові і волонтери, а географія охоплювала значну кількість регіонів України.

Зокрема, у номінації «Краща публікація у регіональних ЗМІ» перше місце здобула Марія Шевчук за матеріал "Навчаємось та захищаємось» у газеті «Одеські вісті».

Переможцем у номінації «Краща публікація в електронних ЗМІ» стала киянка Олександра Бичковська з матеріалом «НАТО: український вектор» на інформаційному порталі "Наш град".

Читайте також: В Україну на навчання Rapid Trident приїдуть військові з 14 країн

У номінації «Кращий аудіотвір» перше призове місце посів Володимир Гандзюра за матеріал для "Громадського радіо" «Як співпраця з НАТО в екобезпеці в оборонному секторі у 2019 році відрізнятиметься від попередніх років?».

Переможцем у номінації «Кращий аудіовізуальний твір» стала Юлія Пампуха, матеріал якої «70 річниця НАТО» транслювався на «7 Каналі», «Першому міському» (Одеський регіон), та на супутниковому телебаченні «Чорноморська хвиля».

У номінації «Кращий сюжет у новинному та інформаційному блоках» перше місце посіла Олександра Туранова з матеріалом "Стрільба, тактика та контрснайперська боротьба – за стандартами НАТО", яка представляє ТОВ «Сіріус медіа продакшн», м. Ужгород.

Читайте також: США продовжать протистояти російській агресії в Європі — Помпео

Дипломи переможцям вручила віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

"Я дякую кожному з вас за те, що ви в результаті своєї інформаційної роботи перетворюєте той емоційний позитив, який ми вже маємо у суспільстві щодо євроатлантичного вибору України, на змістовні та аргументовані знання, на реальну позицію людей", - сказала Климпуш-Цинцадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-