У Михайлівському соборі на чолі з Епіфанієм молилися за Україну

У Михайлівському соборі на чолі з Епіфанієм молилися за Україну

Фото
Укрінформ
У Михайлівському соборі в Києві відбувся молебень за Україну з нагоди Дня Незалежності України, який очолив предстоятель Православної церкви України, митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Нехай Боже благословіння перебуває і надалі з нашою державою, з нашою церквою, а ми, як добрі працівники у винограднику, будемо і надалі трудитися і пожинати плоди цієї доброї діяльності”, - зазначив митрополит Епіфаній.

У Михайлівському соборі відкрили відреставровану скульптуру на честь 1000-річчя хрещення Київської Русі / Фото: Данііл Шамкін, Укрінформ

Після молебню відбулася заупокійна літургія біля Стіни Пам’яті перед Михайлівським Золотоверхим монастирем за душами загиблих за Незалежність України.

Єпіфаній провів заупокійну літургію за душами загиблих за Незалежність України / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Читайте також: Епіфаній оглянув Меморіал пам’яті Героїв Небесної сотні у Львові

Як раніше повідомляв Укрінформ, сьогодні уранці в Софії Київській відбулося міжконфесійне богослужіння за Україну, яке здійснювали лідери провідних українських церков та релігійних організацій. На молебні були присутні п’ятий президент Петро Порошенко разом з дружиною, екссекретар РНБО Олександр Турчинов, міністр культури Євген Нищук, народний депутат Артур Герасимов, колишній заступник глави АП Ростислав Павленко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-