В Офісі Президента створять Раду волонтерів

В Офісі Президента створять Раду волонтерів

Укрінформ
При Офісі Президента планується створити Раду волонтерів та призначити Уповноваженого з питань волонтерів.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час виступу на ІІ Міжнародному ветеранському волонтерському форумі "Там, де ми — там Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

“При Офісі Президента України створюється Рада волонтерів і буде призначено Уповноваженого з питань волонтерів”, - сказав він.

Президент також запевнив, що знає про наболілі для ветеранів і волонтерів питання. Так, за його словами, медичне забезпечення, реабілітація, соціальна адаптація, питання отримання землі, житла, пільгового розмитнення автомобілів — це все держава обов’язково повинна зробити для них.

“У влади більше не буде правильних чи неправильних ветеранів, угодних чи неугодних волонтерів. Я можу вам гарантувати на 100 % одне: наше відношення до вас буде ґрунтуватися на трьох речах — повага, повага і ще раз повага”, - підкреслив Зеленський.

Крім того, він також додав, що об’єднання низки комітетів Верховної Ради майбутнього скликання не означає, що зникне їх функціонал.

“Запевняю, що нова Верховна Рада робитиме усе необхідне для захисту ваших прав. І всі необхідні закони будуть ухвалені”, - пообіцяв Президента.

Читайте також: Зеленський присвоїв почесні найменування восьми бойовим військовим частинам

Він наголосив, що незалежність і сама Українська держава нині існує саме завдяки волонтерам та ветеранам, й назвав те, що зробили вони для захисту суверенітету країни - “безцінним”.

Як повідомляв Укрінформ, ІІ Міжнародний ветеранський та волонтерський форум “Там, де ми – там Україна” розпочав сьогодні роботу у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-