Суд переніс засідання у

Суд переніс засідання у "справі Онищенка" на жовтень

Укрінформ
Засідання з розгляду обвинувального акту у так званій газовій справі за обвинуваченням народного депутата України VIII cкликання Олександра Онищенка перенесли на 3 жовтня.

Про це повідомляє пресслужба САП у Facebook.

Зазначається, що у четвер, 22 серпня, у Солом’янському райсуді Києва не відбулось судове засідання з розгляду обвинувального акту у "газовій справі" за обвинуваченням народного депутата України Олександра Онищенка та його фінансового директора Олени Павленко.

"Зважаючи на неявку представника цивільного позивача колегією суддів було вирішено перенести розгляд справи. Розгляд заплановано на 16:00 год. 3 жовтня 2019 року", - уточнили у САП.

Як повідомлялося, народний депутат VIII скликання Олександр Онищенко втік з України та знаходиться в розшуку, хоча Інтерпол відмовився оголошувати його у міжнародний розшук.

Читайте також: Суд заборонив матері Онищенка виїжджати з Києва - ЗМІ

Згідно зі звинуваченнями, він створив злочинну організацію, учасники якої в період з січня 2013 року по червень 2016 року незаконно заробили понад 1,6 млрд грн на реалізації природного газу.

В результаті таких дій ПАТ "Укргазвидобування" (100% акцій належать державній НАК "Нафтогаз України") було завдано збитків на суму понад 740 млн грн.

23 травня у САП повідомили, що Печерський райсуд Києва дозволив проводити заочний розгляд справи народного депутата Олександра Онищенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-