Кабмін виділив 5,3 мільйона допомоги постраждалим учасникам АТО та сім’ям загиблих

Кабмін виділив 5,3 мільйона допомоги постраждалим учасникам АТО та сім’ям загиблих

Укрінформ
Кабінет міністрів виділив 5,3 млн гривень для виплати одноразової грошової допомоги членам сімей двох загиблих осіб та шести особам з інвалідністю, які брали участь в антитерористичній операції.

Відповідне розпорядження ухвалено на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Відповідно до рішень (від 20.06.2019), прийнятих Міжвідомчою комісією з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій та виплати одноразової грошової допомоги (далі — Міжвідомча комісія), утвореною при Державній службі України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, необхідно надати одноразову грошову допомогу членам сімей 2 загиблих (померлих) осіб та 6 особам з інвалідністю, пов’язаних з участю в антитерористичній операції", - ідеться в пояснювальній записці до документа.

Читайте також: Прем’єр: Середня зарплата в $620 — це реально

Згідно з розпорядженням, Мінсоцполітики виділено 5 млн 378 тис. 300 гривень коштів з резервного фонду державного бюджету для надання одноразової грошової допомоги членам сімей 2 осіб, які загинули під час участі в антитерористичній операції, та 6 особам, які стали особами з інвалідністю під час участі в зазначеній операції.

За розрахунками Мінсоцполітики, членам сімей 2 осіб, які загинули (померли) виділять 2 млн 355 тис. гривень; 6 особам, які отримали інвалідність — 3 млн 023,3 тис. гривень (4 особам (II група) — 2 млн 142,3 тис. гривень та 2 особам (III група) — 881 тис. гривень).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-