Поліція відкрила справу за фактом нападу на співробітника Укрінформу

Поліція відкрила справу за фактом нападу на співробітника Укрінформу

Уточнено
Укрінформ
Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом нападу чоловіків у футболках "Традиція і порядок" на співробітника Укрінформу, що стався у вівторок під час сутичок на пресконференції.

Про це у коментарі агентству повідомила прес-офіцер Шевченківського райуправління поліції міста Києва Анна Зубрєва.

За її словами, "є (внесені відомості - ред.) у ЄРДР за нанесення тілесних ушкоджень, стаття 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження)" за побиття співробітника агентства, на якого напали молодики.

Своєю чергою слідчий Шевченківського управління поліції Києва Василь Зарубенко додав, що наразі у прокуратурі перебувають матеріали з приводу пошкодження нападниками майна Укрінформу.

Водночас, за інформацією джерел інформагентства, кримінальне провадження за фактом нападу на Укрінформ та пошкодження державного майна досі не відкрито.

Читайте також: Напад в Укрінформі: в одного зі співробітників травма ока і численні забої тіла

Як повідомлялося, у вівторок, 30 липня, до одного із залів пресцентру Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ", де проходила пресконференція щодо виборів в окрузі №50 на Донбасі, увірвалися молодики у футболках з написом "Традиція і порядок". Вони, зокрема, вибили двері, зламали вартісну акустичну конференцсистему, вирвали 5 мікрофонів, обірвали жалюзі.

Внаслідок нападу постраждало троє співробітників Укрінформу. В одного з постраждалих лікарі зафіксували травму ока і численні забої тіла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-