НАБУ спростовує заяву про вилучення в ОАСК справ щодо Горбатюка й Ситника

НАБУ спростовує заяву про вилучення в ОАСК справ щодо Горбатюка й Ситника

Відео
Укрінформ
У НАБУ заявляють, що інформація, оприлюднена адвокатом Євгеном Солодком, що нібито в ході обшуків у ОАСК були вилучені справи, які мають стосунок до НАБУ чи Управління спецрозслідувань ГПУ, не відповідає дійсності.
Про це йдеться в коментарі, розміщеному на сторінці НАБУ у Facebook.

"Інформація, розповсюджена адвокатом Євгеном Солодком під час пресконференції про нібито вилучення в ході обшуків в Окружному адміністративному суді Києва справ, що мають відношення до НАБУ чи УСП ГПУ, не відповідає дійсності", - йдеться у повідомленні.

У відомстві наголосили, що йдеться про санкціоновані слідчі дії, які детективи НАБУ провели спільно зі слідчими Управління спецрозслідувань ГПУ 26 липня у приміщеннях ОАСК та Суворовського районного суду м.Одеси в межах розслідування можливого вчинення кримінальних правопорушень головою та окремими суддями ОАСК.

Читайте також: Під час обшуків в Окружному суді вилучили справи щодо Горбатюка і Ситника - адвокат

Раніше, 29 липня, адвокат Євген Солодко, який представляє інтереси ОАСК, заявив, що директор НАБУ Артем Ситник і керівник управління спецрозслідувань Сергій Горбатюк могли переслідувати власні інтереси під час обшуку суду.

Зокрема, він зазначив, що "під час обшуку було вилучено, зокрема у судді Арсірія, декілька адміністративних справ, стороною яких є Горбатюк і Ситник".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-