Справа Шеремета: Князєв доповідає Зеленському про слідство у

Справа Шеремета: Князєв доповідає Зеленському про слідство у "секретному режимі"

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заслуховує доповідь голови Нацполіції Сергія Князєва, яка містить інформацію із обмеженим доступом про хід розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, у закритому від преси режимі.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, глава держави зібрав у будівлі Офісу Президента на Банковій представників правоохоронних органів та ЗМІ для доповіді про розслідування загибелі журналіста.

"Суспільство і я, як Президент, і журналісти, тому що це був їх колега, хочемо дійсно отримати інформацію, яка в нас є, і допомогти вирішенню цьому питання", - зазначив на початку зустрічі Зеленський.

Голова Нацполіції спершу у відкритому режимі розповів про основні версії слідства та хід розслідування справи Шеремета й інших кількох подібних гучних справ, після чого поінформував, що володіє додатковою інформацією з обмеженим доступом.

Читайте також: Три роки після вбивства Шеремета: злочин досі не розкритий, підозрювані не встановлені

Князєв заявив, що може повідомити такі відомості Президентові та присутньому на зустрічі міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

Доповідь про хід розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета / Фото: Мінченко Геннадій, Укрінформ

Зеленський і Аваков підписали відповідні документи, які надають право почути вказану інформацію, та пішли на закриту зустріч.

У свою чергу, журналістам Президент пообіцяв, що після заслуховування інформації вони повернуться до ЗМІ й продовжать роботу у відкритому режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-