Помер один із авторів Конституції України Віктор Мусіяка

Помер один із авторів Конституції України Віктор Мусіяка

Укрінформ
Відомий політик, громадський діяч, один з авторів Конституції України Віктор Мусіяка помер у понеділок, 22 липня.

Про це написав у Facebook голова правління Інституту світової політики, керівник інформаційного агентства "Главком" Віктор Шлінчак.

"Найгірша новина сьогодні - це смерть Віктора Мусіяки. Батька Конституції, мудрої і чесної людини. Спочивайте з миром! Дякую, що ви були", - повідомив він.

Віктору Лаврентійовичу було 73 роки.

Політичну діяльність він розпочав у 1994 році, був народним депутатом у парламенті другого та четвертого скликань, представником Президента у Верховній Раді, заступником Голови парламенту.

На його сторінці у Facebook у понеділок вдень з'явився допис: "Сьогодні о 7 ранку від нас пішов Віктор Лаврентійович Мусіяка".

Співчуття у зв'язку зі смертю Віктора Мусіяки висловив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"Сумно, коли йдуть від нас високопрофесійні, чесні, добрі люди. Не стало Віктора Мусіяки. Політика, юриста, одного із авторів Конституції України, а насамперед - гідної і порядної Людини. Світла пам'ять Віктору Лаврентійовичу", - написав він у Facebook.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій висловив співчуття рідним та близьким Віктора Мусіяки.

"Відійшла у вічність яскрава Особистість, яка все своє життя присвятила розбудові правової Української держави. Щиро сумую і висловлюю співчуття родині, близьким та друзям, колегам та учням Віктора Лаврентійовича. Вічна пам’ять Віктору Мусіяці!" - зазначив Голова ВР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-