Луценко пообіцяв незабаром розповісти деталі у справі Ющенка

Луценко пообіцяв незабаром розповісти деталі у справі Ющенка

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко підтвердив інформацію про вручення підозри екс-президенту Віктору Ющенку та пообіцяв найближчим часом на брифінгу розповісти про деталі цієї справи.

Так він заявив під час свого брифінгу у четвер, 6 червня. повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Шановні колеги, сьогодні у вас професійне свято, тому не будемо вас затримувати. Я у найближчі дні - завтра, у понеділок чи вівторок - попрошу вас зібратись для оголошення одного із своїх рішень, що готується, і також відповім на ваші всі інші запитання. Я можу лише підтвердити, що Ющенко отримав підозру, це правда. А про деталі поговоримо дещо пізніше", - заявив генпрокурор.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні народний депутат Сергій Лещенко заявив, що екс-президенту Віктору Ющенку висунули підозру в привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах. За словами депутата, підозру Генпрокуратура висунула в рамках справи про резиденцію Межигір'я, яка була виведена з державної власності у 2007 році.

Читайте також: Ющенко заперечує змову з Януковичем щодо Межигір’я

Лещенко стверджує, що Ющенко справді у змові з Януковичем цілеспрямовано перевів Межигір'я з ДУС у сферу відання Кабміну. Уряд, у свою чергу, передав Межигір'я до статуту держпідприємства "Надра України", а те - вивело резиденцію з держвласності на користь фіктивної донецької фірми. Після цього Янукович почав будувати в Межигір'ї персональний маєток.

Водночас екс-президент Віктор Ющенко відкидає це обвинувачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-