Журналісти задають тренди в Україні - Гройсман

Журналісти задають тренди в Україні - Гройсман

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман привітав журналістів з професійним святом і побажав їм нових якісних проектів, що й надалі змінюватимуть Україну.
Про це повідомляється на Урядовому порталі.

“Від імені уряду та від себе особисто вітаю з професійним святом – Днем журналіста! Українська журналістика, без перебільшень, є одним з рушіїв тих змін, що нам вдалося досягти протягом останніх років”, - йдеться у вітанні Гройсмана.

На його переконання, журналісти впевнено задають тренди подальшого розвитку українського суспільства та є одними з тих, хто щодня змінює країну на краще. “По-іншому і бути не може, адже свобода слова – це одна з базових демократичних цінностей, від якої залежить саме функціонування відкритого суспільства”, - наголосив глава уряду.

Читайте також: Зеленський привітав журналістів з професійним святом

Гройсман висловив подяку всім журналістам України за високий професіоналізм, чітку громадянську позицію, готовність постійно розвиватися і покращувати якість вітчизняних засобів масової інформації та інформаційного простору загалом.

“Бажаю Вам міцного здоров’я, професійних успіхів та нових якісних проектів, що і надалі змінюватимуть Україну”, - підсумував Прем’єр-міністр.

Як повідомлялося, 6 червня в Україні відзначають День журналіста. Свято встановлено 25 травня 1994 року указом Президента України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-