Підозрюваним у вбивстві в Переяславі не провели експертиз, бо був вихідний

Підозрюваним у вбивстві в Переяславі не провели експертиз, бо був вихідний

Укрінформ
Слідчі у справі про вбивство Кирила Тлявова не подали клопотання про примусові експертизи на алкоголь у крові підозрюваних та сліди пороху, оскільки був вихідний день.

Про це заявив керівник регіонального управління Держбюро розслідувань Руслан Марчук, повідомляє Громадське.

"Слідчі не звернулися до суду з клопотанням про примусове проведення експертизи на алкоголь та наявність слідів пороху на тілах поліцейських, яких підозрюють у вбивстві 5-річного хлопчика у Переяславі-Хмельницькому, оскільки це був вихідний (субота 1 червня), і вони вирішили, що суд не працює", - йдеться у повідомленні.

Раніше директор Держбюро розслідувань Роман Труба розповів, що обидва підозрювані відмовилися пройти експертизу на алкогольне сп'яніння, а також змиви рук, тож факт їхнього сп'яніння встановлюється шляхом проведення допитів.

Читайте також: ДБР перевірить дії медиків у справі про вбивство Кирила Тлявова

Як повідомляв Укрінформ, п'ятирічний Кирило Тлявов із Переяслава-Хмельницького помер 3 червня у київській лікарні після вогнепального поранення у голову, якого зазнав 31 травня.

За підозрою у причетності до цього злочину затримані працівники патрульної поліції Володимир Петровець та Іван Приходько. Обидва на час інциденту перебували не на службі та, за попередніми даними, були у нетверезому стані.

Голосіївський райсуд Києва 4 червня обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-