Оприлюднили відповіді на ЗНО з історії України

Оприлюднили відповіді на ЗНО з історії України

Укрінформ
На сайті Українського центру оцінювання якості освіти оприлюднили правильні відповіді до тесту ЗНО з історії України, який відбувся вчора, 4 червня.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Предметна фахова комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи з історії України. Ознайомитися з таблицею правильних відповідей можна в розділі «ЗНО-2019. Історія України»", - йдеться у повідомленні.

В УЦОЯО також повідомили, що засідання експертної комісії з визначення порогу “склав/не склав” з історії України відбудеться до 19 червня. Результати тестування з історії України будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 20 червня.

Абітурієнти, які хочуть самостійно визначити кількість набраних тестових балів з історії України, можуть скористатися схемами нарахування балів за виконання завдань.

Читайте також: ЗНО з історії України пройшли понад 222 тисячі осіб

Як повідомляв Укрінформ, з 21 травня по 13 червня в Україні триває основна сесія ЗНО. Випускники та майбутні абітурієнти вже склали ЗНО з математики, української мови та літератури, також іноземних мов та фізики. Історія України є одним з двох обов'язкових предметів для вступу у виші. У 2019 році тестування з цього предмету пройшло понад 222 тисячі осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-