ЗНО з історії України пройшли понад 222 тисячі осіб

ЗНО з історії України пройшли понад 222 тисячі осіб

Укрінформ
Зовнішнє незалежне оцінювання з історії України, яке відбулося сьогодні, 4 червня, пройшли 222 615 осіб.

"За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з історії України взяли 222 615 осіб, що становить 96 % від загальної кількості зареєстрованих", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 61 учасник ЗНО не зміг потрапити до пунктів тестування через відсутність одного з обов’язкових документів, 41 – через запізнення.

Ті учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії ЗНО з історії України через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії. Для цього необхідно упродовж 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

Правильні відповіді до тесту з історії України будуть розміщені на сайті УЦОЯО у середу, 5 червня.

Наступне тестування, з біології, відбудеться 6 червня.

Читайте також: ЗНО з української написали майже 340 тисяч абітурієнтів

Як повідомляв Укрінформ, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання проходить з 21 травня по 13 червня. Абітурієнти вже пройшли ЗНО з математики, української мови та літератури, англійської, іспанської, німецької, французької мови та фізики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-