Кулеба розраховує з'ясувати в прокуратурі обставини вбивства 5-річного хлопчика

Кулеба розраховує з'ясувати в прокуратурі обставини вбивства 5-річного хлопчика

Укрінформ
Уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба планує з'ясувати в прокуратурі усі об'єктивні обставини вбивства 5-річного хлопчика у Переяслав-Хмельницькому на Київщині.

Про це він сказав журналістам після обрання запобіжного заходу підозрюваним у Голосіївському райсуді Києва 4 червня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не можу зараз коментувати дії прокуратури, поліції чи суду, але особисто буду також залучений до процесу, буду мати розмову з прокуратурою - щоб об'єктивно з'ясувати всі обставини", - заявив він.

Кулеба зазначив, що, на його особисту думку, підозрювані мають знаходитись під арештом, доки триватиме слідство.

На запитання, чи немає у нього відчуття, що справу намагаються "зам'яти", Кулеба відповів, що його це турбує.

Як повідомляв Укрінформ, 31 травня у Переяслав-Хмельницькому до лікарні доправили 5-річного хлопчика із тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньо-мозкової гематоми, перелому скроневої кістки. Було встановлено наявність у хлопчика проникаючих вогнепальних поранень голови.

За підозрою у скоєнні злочину затримали двох поліцейських, які у нетверезому стані вистрелили з вогнепальної зброї у дитину.

Читайте також: Суд арештував другого підозрюваного у вбивстві 5-річного хлопчика

У понеділок, 3 червня, хлопчик помер у лікарні.

Того ж дня начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитро Ценов подав у відставку.

Голосіївський райсуд Києва 4 червня обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави обом підозрюваним - працівникам патрульної поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції Володимиру Петровцю та Івану Приходьку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-