Вступники завтра складатимуть ЗНО з історії України

Вступники завтра складатимуть ЗНО з історії України

Укрінформ
У вівторок, 4 червня, понад 230 тисяч осіб складатимуть ЗНО з історії України.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Допуск абітурієнтів до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50. Зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться об 11:00", - йдеться у повідомленні.

В УЦОЯО нагадали, що вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності таких документів: оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті; запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

В УЦОЯО порадили учасникам тестування заздалегідь дізнатися адресу проведення зовнішнього незалежного оцінювання з історії та порекомендували взяти із собою дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Окрім цього, наголосили в УЦОЯО, під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Читайте також: ЗНО з української написали майже 340 тисяч абітурієнтів

Як повідмляв Укрінформ, з 21 травня по 13 червня в Україні триває зовнішнє незалежне тестування. Учасники тестування для вступу в ЗВО мають скласти два обов'язкових предмети - українську мову та літературу, історію України або математику і третій предмет на вибір абітурієнта.

Результати зовнішнього оцінювання із трьох навчальних предметів будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації (за шкалою 1–12 балів) за освітній рівень повної загальної середньої освіти для учнів закладів загальної середньої освіти, які в 2019 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-