Епіфаній відвідав Центр соціально-психологічної реабілітації дітей

Епіфаній відвідав Центр соціально-психологічної реабілітації дітей

Фото
Укрінформ
У День захисту дітей Митрополит Київський і всієї України Епіфаній відвідав Центр соціально-психологічної реабілітації дітей №1 і подарував його вихованцям іграшки та дитячі Біблії.

Про це Епіфаній написав у Facebook.

"Загалом тут проживає близько 100 дітей віком від 3 до 18 років. Кожен з них – пройшов складні життєві випробування, незважаючи на свій юний вік. Попри це вони надихають своєю допитливістю та любов’ю до життя", - зазначив він.

Митрополит нагадав, що у Посланні Якова 1:27 сказано: «Чиста і непорочна побожність перед Богом і Отцем є в тому, щоб піклуватися про сиріт».

Читайте також: З 2020 року дітей не будуть приймати в дитбудинки - Супрун

"Наша увага – є найціннішим виявом опіки, яку потребують ті, хто за певних життєвих обставин не отримали батьківського захисту. Маємо пам’ятати, що чужих дітей не буває. Адже вони приходять у цей світ беззахисними, не готовими до небезпек. З Божою допомогою ми можемо зробити їхнє дитинство безпечним та радісним: ділитися з ними своїм часом, турботою, а найголовніше – знайомити ближче із Богом, їхнім небесним Отцем, що завжди поряд із ними", - наголосив Епіфаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-