Рада вшанувала пам’ять військових, які загинули під час падіння вертольота Мі-8

Рада вшанувала пам’ять військових, які загинули під час падіння вертольота Мі-8

Укрінформ
Верховна Рада вшанувала хвилиною мовчання пам’ять чотирьох загиблих членів екіпажу вертольоту Мі-8, який зазнав аварії на Рівненщині.

Хвилину мовчання за загиблими оголосив Голова ВР Андрій Парубій, відкриваючи ранкове засідання парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я змушений повідомити сумну новину для всіх і для України: вчора пізно ввечері у Рівненській області під час навчально-тренувального польоту зазнав аварії вертоліт Збройних сил України. Загинули командир 16-ї окремої бригади армійської авіації, члени екіпажу. Від імені Верховної Ради та від себе особисто висловлюю щирі співчуття родинам та близьким загиблих військовослужбовців: вічна їм пам’ять і слава. Вшануємо їх хвилиною мовчання», - сказав Парубій.

Читайте також: Катастрофа вертольота на Рівненщині: стали відомі імена загиблих

Як повідомляв Укрінформ, пізно ввечері у середу, 29 травня, у Рівненській області під час навчально-тренувального польоту зазнав катастрофи військовий вертоліт. За попередніми даними, чотири члени екіпажу загинули.

Президент Володимир Зеленський доручив начальнику Генштабу ЗСУ Руслану Хомчаку взяти під особистий контроль розслідування обставин катастрофи військового вертольота.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-