Громадська рада при АРМА закликає до нового конкурсу щодо “Межигір’я”

Громадська рада при АРМА закликає до нового конкурсу щодо “Межигір’я”

Укрінформ
Громадська рада при Агентстві з питань розшуку та управління корупційними активами (АРМА) не задоволена вибором управителя резиденції “Межигір’я”, який може бути пов’язаний з екс-регіоналами.

Про це йдеться в заяві Громадської ради (ГР), оприлюдненій у Facebook.

“Ми розуміємо, що такий критерій як “регіонал” чи “нерегіонал” не може бути застосований до учасників конкурсу. Втім, факти свідчать про те, що ТОВ “Скомпані” не має необхідних досвіду та фінансів для управління таким чутливим активом як “Межигір’я”, - ідеться в заяві.

Крім того, зазначають у ГР, під час засідання тендерного комітету не були оприлюднені конкретні дані, як саме це підприємство планує налагодити діяльність на території резиденції, яка б забезпечило сплату податків до бюджету. І при цьому б забезпечило підтримку численних соціальних ініціатив, таких як Музей корупції, реабілітація ветеранів та літній відпочинок для дітей учасників бойових дій.

Читайте також: "Схеми" з’ясували, хто став управителем Межигір'я

При цьому в ГР визнають, що конкурс був проведений відкрито - проте жоден з учасників не продемонстрував конструктивних пропозицій щодо управління “Межигір’ям”.

“Тому ми, Громадська рада, як представники громадськості, закликаємо АРМА провести новий конкурс з відбору управителя “Межигір’я”, з метою відібрати професійного управителя, який зможе підтвердити досвід, фінанси, а також бізнес-план, що врахує соціальні ініціативи активу”, - наголошується в заяві.

Як повідомляв Укрінформ, Компанію "Скомпані", яка стала управителем резиденції "Межигір'я", очолює помічник проросійського народного депутата Євгена Мураєва Олексій Вороненко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-