Ватажка наркобанди

Ватажка наркобанди "Біле братство" арештували без права на заставу

Укрінформ
Корольовський райсуд Житомира взяв під варту без права внесення застави лідера наркобанди так званого «Білого братства» Яна Яцишина, якого напередодні затримали правоохоронці.
Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

«Підозрюваного взяли під варту без права внесення застави тривалістю на 60 діб», - розповіли в поліції.

Читайте також: В Україні затримали ватажка наркобанди так званого “Білого братства”

Як повідомлялося, 28 липня 2018 року поліцейські затримали на Житомирщині лідера та учасника одного з найбільших в Україні злочинних наркоугрупувань, до якого входило близько 30 осіб.

31 липня 2018 року Корольовський районний суд обрав лідеру наркобанди, 44-річному жителю Нікополя Дніпропетровської області Яну Яцишину, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб за організацію замаху на замовне вбивство. У грудні минулого року суд відпустив підозрюваного під заставу у розмірі півмільйона гривень.

На засіданнях, що тривали з 29 грудня минулого року підсудний не з'являвся — спочатку він, ніби, лікувався у приватній клініці «Борис», а згодом його представники заявили, що він з ішемічним інсультом потрапив до лікарні у Нікополі на Дніпропетровщині. До Яцишина намагалися застосувати примусовий привід до суду, а потім оголосили його в розшук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-