Студентів запросили пройти стажування в Кабміні

Студентів запросили пройти стажування в Кабміні

Фото
Укрінформ
Державний секретар Кабінету міністрів Володимир Бондаренко запросив студентів проходити стажування в Секретаріаті Кабміну та міністерствах.

Про це він сказав під час третього Всеукраїнського форуму фахівців у сфері урядових комунікацій #ЄдинийГолос, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ви знаєте про стажування - завжди є можливість пройти його в нас. Щочетверга в рамках "Єдиного голосу" - це майже стажування - ви можете спілкуватися з цікавими людьми, яких ми запрошуємо до нас поділитися своїм досвідом. Завжди можна звернутися до нас і прийти на екскурсію - це теж свого роду стажування, бо ви матимете можливість побачити, як працюють люди", - зазначив Бондаренко.

Для того, щоб потрапити на стажування, за його словами, потрібно: бути студентом, мати бажання, отримати відповідного листа у своєму ректораті, відправити його на адресу Бондаренка і - прийти на саме стажування.

Читайте також: Фахівці з урядових комунікацій вчаться говорити про реформи "єдиним голосом"

При цьому він підкреслив, що нинішня молодь України має якісно інший погляд на проблеми та їх вирішення: "У них є потреба і вони знають, як цю потребу реалізувати, тобто, маючи ідею, вони не бояться її озвучити та сказати, що можуть це зробити, достатньо лише кілька днів".

За словами держсекретаря, під час стажування молоді люди, зокрема, робили дуже якісні відеоролики. "У нинішніх молодих людей значно інший підхід навіть до візуалізації. Вони руйнують стереотипи - і я за це дуже їм вдячний", - підкреслив він.

Разом із актором В'ячеславом Довженком, виконавцем ролі Серпня у фільмі "Кіборги", Бондаренко вручив відзнаки представникам відомств із усієї України.

Вручення відзнак фахівцям у сфері урядових комунікацій / Фото: Мінченко Геннадій, Укрінформ

Третій Всеукраїнський форум фахівців у сфері урядових комунікацій #ЄдинийГолос проходить у клубі Кабінету міністрів 17-18 травня.

Фото: kmu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-