До АРМА подали позов щодо вертолітного майданчика Януковича

До АРМА подали позов щодо вертолітного майданчика Януковича

Укрінформ
Окружний адмінсуд міста Києва просять зобов’язати АРМА вжити заходів для проведення оцінки конгресно-виставкового центру "Парковий" та прийняти рішення про його передачу для реалізації.

Про це інформує прес-служба суду.

"До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов до Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних злочинів, третя особа – ТОВ "Амадеус Ко". Позов стосується передачі для реалізації конгресно-виставкового центру "Парковий" ("вертолітний майданчик" екс-президента Віктора Януковича)", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що позивач просить суд зобов’язати Нацагентство вжити заходів для проведення оцінки конгресно-виставкового центру "Парковий" та прийняти рішення про його передачу для реалізації.

Крім того, позивач просить суд зобов’язати Міжвідомчу комісію з питань реалізації активів невідкладно розглянути питання погодження рішення АРМА про передачу для реалізації вказаного активу.

Читайте також: У справі про "вертолітний майданчик Януковича" оголосили ще одну підозру

Згідно з інформацією на порталі Судова влада України, позов до суду поданий 14 травня 2019 року. Позивач у справі — ГО "Стоп корупції".

Також зазначається, що нині призначено склад суду в особі Аріни Літвінової.

Наразі судом досліджуються матеріали позову та вирішується питання про відкриття провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-