ЮНІСЕФ визначив основні напрями роботи в Україні

ЮНІСЕФ визначив основні напрями роботи в Україні

Укрінформ
Основними напрямками діяльності Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні є робота над водопостачанням на сході України, підтримка вагітних, новонароджених, питання вакцинації.
Про це кореспонденту Укрінформу повідомила представник ЮНІСЕФ в Україні Лотта Сільвандер.

"У нас триває дуже велика гуманітарна програма на сході України щодо водопостачання та санітарії - завдяки цьому проекту ми хочемо, щоб близько 3,5 млн людей, що проживають на території, яка постраждала від конфлікту, мали належні санітарні умови та воду. Те саме стосується і шкіл вздовж контактної лінії. Багато таких закладів постраждали від атак. Діти також потребують психологічно-соціальної підтримки", - зазначила вона.

Сільвандер додала, що в фокусі уваги ЮНІСЕФ допомога вагітним, новонародженим, послуги, пов'язані з ВІЛ, та питання вакцинації загалом по всій в Україні. "Також на національному рівні ми працюємо над питаннями, пов'язаними з освітніми послугами. Ще один напрям, який варто згадати, - це соціальна політика: яким чином надавати підтримку сім'ям і дітям з вразливих категорій населення", - зауважила Сільвандер.

Читайте також: В інтернатах і дитбудинках 65% витрат іде на зарплату - офіс Уповноваженого

Представник ЮНІСЕФ серед напрямів діяльності фонду в Україні назвала і роботу над змінами до місцевого законодавства щодо захисту прав дітей з інвалідністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-