Танці та оркестр: ветеран Іван Залужний відзначив 101-й день народження

Танці та оркестр: ветеран Іван Залужний відзначив 101-й день народження

Фото, відео
Укрінформ
Сьогодні, 10 травня, легендарний ветеран Другої світової війни, учасник Сталінградської битви Іван Залужний відзначив 101-й день народження.

Кореспонденти Укрінформу побували на дні народження й розпитали Івана Анікейовича, у чому ж секрет довголіття.

Запорізький ветеран Іван Залужний відзначив свій 101-й день народження / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

“Довголіття залежить, в першу чергу, відсотків так на 60, від батьків, спадкоємності. Решта – вже від нас самих. Я, наприклад, не палю. Раніше палив, але одразу після війни кинув. Не п’ю. Хоча дозволяю собі інколи дві-три стопки, а от більше – не можна. Здорова їжа, активне життя й спорт”, - говорить Іван Залужний.

Гостей він традиційно приймає на своїй дачі, що знаходиться у Запоріжжі майже на березі Дніпра. Там він живе й займається садівництвом вже понад 50 років.

Читайте також: Зеленський у День пам'яті відвідав зв'язкову УПА та військового СРСР

Сьогодні Івана Анікейовича вітали із солідною датою військовий оркестр, голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль та голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак. Це була зустріч старих знайомих, яким є про що поговорити наодинці та є що згадати.

Свій 101-й день народження ветеран відзначив з танцями під мелодію з фільму “Весна на Зарічній вулиці”. Говорить, що йому пощастило у житті й він щаслива людина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-