У

У "Борисполі" транслювали ролик з Україною без Криму - поліція відкрила справу

Фото
Укрінформ
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом розповсюдження відеоролика із зображенням України без Криму у притміщенні аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

«Учора, 29 квітня, до поліції звернувся один з пасажирів аеропорту «Бориспіль». Він повідомив, що у приміщенні аеропорту транслюють відеоролик, в якому Україна відображена без АР Крим», - поінформували в поліції.

Зазначається, що за цим фактом слідчим відділом відділення аеропорту «Бориспіль» було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

"Поліцейські документують факт розповсюдження незаконного відеоконтенту та опитують працівників аеропорту, встановлюють осіб, які монтували та надали проморолик для розміщення. Попередньо встановлено, що лист з пропозицією про розміщення відеоконтенту надійшов до підприємства з Міністерства інформаційної політики", - додали у поліції.

Читайте також: Бориспільський експрес встановив рекорд

Наразі встановлюються всі обставини події, проводяться першочергові слідчі дії. Поліцейські збирають доказову базу для оголошення підозри особам, які замовили та створили даний відеопродукт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-