Марина Порошенко та Епіфаній розмалювали писанки разом із дітьми з інвалідністю

Марина Порошенко та Епіфаній розмалювали писанки разом із дітьми з інвалідністю

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Марина Порошенко разом із митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм у Чистий четвер запросили дітей з особливими потребами на акцію «Зроби великодню писанку з молитвою».

Про це повідомили у прес-службі глави держави.

Серед учасників майстер-класу – вихованці громадської організації «З теплом у серці», яким допомагали майстрині, керівники гуртків народної творчості Київського палацу дітей та юнацтва.

Перед тим, як розписувати писанки, митрополит Епіфаній прочитав Молитву перед початком всякої доброї справи. Звертаючись до учасників акції, Марина Порошенко зазначила, що традиційно цього дня українці готуються до світлого і великого свята Воскресіння Христового – випікають Великодні смаколики та розписують писанки.

Марина Порошенко і Епіфаній розмалювали писанки разом із дітьми з інвалідністю/Фото: прес-служба Президента України

Читайте також: У "Софії Київській" освятили паски учасникам АТО та родинам загиблих воїнів

«Писанка – це завжди символ життя, відродження і надії на краще. І сьогодні у нас все обов’язково вийде, адже писанку пишуть не руки, а душа», - зазначила дружина Президента.

На завершення акції діти отримали у подарунок від Марини Порошенко великодні паски, а від митрополита Епіфанія – «Біблійні історії для дітей».

Фото: прес-служба Президента України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-