Російські пранкери подзвонили Макрону

Російські пранкери подзвонили Макрону "від Зеленського"

Аудіо
Укрінформ
Російські пранкери Олексій Столяров (відомий як "Лексус") і Володимир Кузнєцов ("Вован") від імені новообраного Президента України Володимира Зеленського зателефонували главі Франції Еммануелю Макрону.
Відповідний 15-хвилинний аудіозапис розмови вони виклали на YouTube, повідомляє AFP.

"73 відсотки (голосів - ред.) українців, це просто неймовірно... я відчуваю себе як (російський президент Володимир — ред.) Путін, який отримав такий же результат (на виборах у РФ - ред.)", - сказав один з пранкерів у розмові з Макроном, які говорили російською і французькою мовами за допомогою перекладачів.

Читайте також: У Раді вважають, що Зеленському пора вже "виходити з-за куліс"

У відповідь співрозмовник, голос якого, як зазначає агентство, схожий на Макрона, жартівливо зауважив, що Україна не була схожа на Росію принаймні в одному: "Ви ще не кинули всіх суперників до в’язниці".

У адміністрації Макрона відмовилися коментувати запис.

Агентство зв'язалося з пранкерами, які підтвердили розмову та висловили сподівання, що французький лідер "не засмучується".

Як повідомляв Укрінформ, у липні минулого року пранкери розіграли президента Єврокомісії Жан-Клода Юнкера й високого представника ЄС із закордонних справ та політики безпеки Федеріку Могеріні, назвавшись прем'єр-міністром Вірменії Ніколом Пашиняном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-