Насіров знову позивається до лікаря-кардіолога

Насіров знову позивається до лікаря-кардіолога

Укрінформ
Роман Насіров знову подав позов до лікаря-кардіолога Максима Соколова, який свідчив проти колишнього очільника ДФС у суді.

Про це у Facebook написала в.о.міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

"Роман Насіров знову подав до суду на лікаря Максима Соколова. Не даймо цьому абсурду загубитися під ковдрою, що накрила інформаційний простір напередодні виборів. Максим Соколов — інтервенційний кардіолог в Інституті кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска — під присягою підтвердив, що Насіров бреше про свій стан здоров’я. За правду, що була озвучена в межах закону, Насіров вимагає від лікаря 1 мільйон гривень відшкодування", - написала Супрун.

Зазначається, що Шевченківський суд міста Києва вже розглядав цю справу і повністю відмовив у задоволенні позову. Але Насіров подав апеляційну скаргу.

"Завтра відбудеться фінальне засідання у справі. Таким чином корупціонери намагаються створити прецедент: залякати лікарів свідчити про фейкові діагнози", - наголосила Супрун.

Читайте також: Насіров позивається до Кабміну

Вона підкреслила, що Соколов - один із провідних кардіологів в Україні.

Як повідомлялося, у грудні 2018 року Шевченківський райсуд Києва не задовольнив позов екс-голови Державної фіскальної служби Романа Насірову до лікаря, який свідчив у справі проти нього. Насіров звинувачував лікаря та медичний заклад у розголошенні діагнозу та у наданні йому допомоги без згоди. Екс-посадовець просив визнати ці дії незаконними та компенсувати йому 1 мільйон гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-