Митрополит Епіфаній долучився до створення рукописної Біблії

Митрополит Епіфаній долучився до створення рукописної Біблії

Фото
Укрінформ
Митрополит Київський і всієї України Епіфаній відвідав Українське Біблійне товариство для того, аби власноруч написати вірш зі Священного Писання на сторінках унікальної рукописної Біблії.

«Майже у кожного є Священне Писання, але, більшість, на жаль, лише мають вдома Книгу книг, але не втілюють в життя істини, дані нам Богом, який прийшов, втілився, був одним серед нас», - наголосив Епіфаній.

Митрополит Епіфаній долучився до створення рукописної Біблії/Фото: www.pomisna.info

Також він нагадав всім про те, що свого часу патріарх Філарет багато зробив для того, аби великим накладом була видана Біблія українською мовою. Важливу роль у цьому відіграло й Українське Біблійне товариство.

«Ви є проповідниками Слова Божого, вічних цінностей, які містяться саме в Священному Писанні», – додав Митрополит.

Читайте також: Заява МП про "відкликання Томосу" неправдива і маніпулятивна - ПЦУ

Як повідомляв Укрінформ, акція проводиться у рамках відзначення Року Божого Слова. Вона стартувала 2 червня 2018 року у Київському палаці спорту під час Національного Дня молитви за Україну. Перші сторінки Священної Книги записали глави та віряни різних конфесій. Після Києва акція продовжується в інших регіонах України.

В Українському Біблійному Товаристві очікують, що із заздалегідь підготовлених аркушів, які заповнюватимуться протягом року, буде сформована книга. Цей захід уже номіновано в Національний реєстр рекордів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-