Детективи НАБУ прийшли з обшуком в АРМА

Детективи НАБУ прийшли з обшуком в АРМА

Укрінформ
Детективи Національного антикорупційного бюро України здійснюють обшук в приміщенні Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) у Києві.

Про це повідомляє НАБУ на своїй сторінці у Facebook.

"Слідча дія проводиться в межах розслідування у кримінальному провадженні за фактом можливого зловживання владою службовими особами низки державних органів влади, в тому числі правоохоронної та судової гілок, а також АРМА, в результаті чого юридичним особам завдано збитків на суму понад 9,5 млн грн", - йдеться в повідомленні.

В межах цього ж провадження досліджуються обставини вчинення незакінченого замаху на протиправне заволодіння майном на суму понад 3,6 млрд грн групи підприємств ТОВ "Росток-Холдинг", додали в Бюро.

Читайте також: АРМА оголошує новий конкурс на управителя Межигір'ям

Зазначається, що під час досудового розслідування, розпочатого в січні 2019 року, детективи НАБУ, з-поміж іншого, вивчають обставини вчинення низки правочинів, які могли бути зроблені з використанням підроблених документів, печаток, штампів підприємств.

Обшуки санкціоновані ухвалою слідчого судді Солом’янського райсуду Києва та проводяться під процесуальним керівництвом прокурорів САП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-