Епіфаній провів зустріч із послом США Марі Йованович

Епіфаній провів зустріч із послом США Марі Йованович

Укрінформ
Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 29 березня зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом США в Україні Марі Йованович.

Про це інформує прес-служба ПЦУ.

“Під час зустрічі йшлося про актуальні питання сьогодення, зокрема сторони торкнулися релігійної та соціально-політичної ситуації в нашій державі, значення незалежної Церкви в житті суспільства, а також обговорили ті позитивні кроки, які Православна Церква України уже реалізувала за декілька місяців після Об’єднавчого Собору”, - йдеться в повідомленні.

Зустріч відбулася у приміщенні посольства США.

Зазначається, що митрополит Епіфаній відповів на запитання пані Йованович щодо внутрішнього життя ПЦУ, її соціального і просвітницького служіння.

Читайте також: Епіфаній помолився за успішну роботу українських полярників в Антарктиді

Крім цього, співрозмовники відзначили важливість для майбутнього України проведення демократичних президентських виборів.

Предстоятель ПЦУ висловив вдячність Марі Йованович за послідовну підтримку України з боку США. Він зазначив: "Ми дякуємо вам за ті зусилля, які спрямовані на захист свободи віросповідання в усьому світі і в Україні зокрема. Також по-особливому вдячні за ту підтримку, яку Сполучені Штати як союзник і друг продовжують надавати Україні в цей важливий для нас і всього світу час".

Повідомляється, що на завершення зустрічі Епіфаній вручив Марі Йованович пам’ятні подарунки.

Фото: pomisna.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-