Коломойського внесли до бази даних “Миротворця”

Коломойського внесли до бази даних “Миротворця”

Укрінформ
Центр «Миротворець» вніс до свого списку «Чистилище» підприємця Ігоря Коломойського.

Про це йдеться в повідомленні на сайті центру.

Згідно з інформацією на сайті «Миротворця», Коломойського внесено до списку за «порушення законодавства України про громадянство шляхом отримання громадянства інших країн; свідому участь у дестабілізації суспільно-політичного життя в Україні; маніпуляцію суспільно-значущою інформацією; організацію поширення завідомо недостовірної інформації на підконтрольному телеканалі».

Як йдеться в повідомленні, з 1995 року Коломойський має громадянство Ізраїлю, про що заявив у Лондонському арбітражному суді в 2007 році, і Кіпру, що він сам підтвердив «Радіо Свобода».

2014 року Коломойський, за даними «Миротворця», продав паливо ЗСУ за завищеною ціною. А 2017 року бізнесмена звинуватили в незаконному виведенні 2 млрд дол. з ПриватБанку.

Читайте також: VIASAT Коломойського знову транслює заборонені російські телеканали

«Центр «Миротворець» просить правоохоронні органи розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень», - йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-