Філарет сказав, чому в Україні важко подолати корупцію

Філарет сказав, чому в Україні важко подолати корупцію

Укрінформ
Головною проблемою України є корупція, і оскільки за це негативне явище досі нікого не покарали, корупціонери не бояться брати хабарів.

Про це заявив Почесний Патріарх Православної церкви України Філарет, вітаючи з Днем українського добровольця учасників розширеного засідання Координаційної ради добровольців і волонтерів Національного форуму "Трансформація України", повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Який головний недолік Україні на сьогодні? Це корупція. І багато усіх, і президенти, і кандидати у президенти у своїх виступах говорять проти корупції, і правильно говорять, але ніхто не може подолати її. Чому не можуть побороти корупцію? Є одна причина — немає страху і через це корупція процвітає. А для того, щоб був страх, потрібно карати злочинців", - підкреслив Філарет.

Читайте також: Філарет: Якби не добровольці, Путін вже був би у Києві

За його словами, варто не розслідувати справи, а потім відпускати причетних до корупції, а покарати, бо тільки тоді будуть боятися брати хабарі. “І тільки тоді ми зможемо подолати таке велике для України зло, а якщо страху не буде, корупція буде процвітати”, - сказав Почесний Патріарх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-