ГПУ поверне САП подання на депутатів Скуратовського і Дзензерського

ГПУ поверне САП подання на депутатів Скуратовського і Дзензерського

Укрінформ
Генпрокуратура поверне до САП на доопрацювання подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів Сергія Скуратовського і Дениса Дзензерського.

Про це повідомив у коментарі журналістам у середу генпрокурор Юрій Луценко.

"Зараз подання САП вивчаються нашим юридичним департаментом. Думаю, що вони будуть повернуті назад для доопрацювання", - сказав він.

За словами генпрокурора, у поданнях потрібно виправити деякі неточності. Крім того, наголосив посадовець, направлення подань до парламенту у час розгляду законопроекту "Про мову" означає фактичне їх "поховання".

"Верховна Рада збирається розглядати мовний закон, у якому є 2500 поправок. Наразі розглянуто лише 43, тому подання просто згорять. Передача подання у Верховну Раду без шансів його розгляду протягом 14 днів означає фактичне знищення цього подання. Повторно вносити подання заборонено", - пояснив Луценко.

Читайте також: Розкрадання 100 мільярдів: справу екс-податківців Януковича-Клименка передали до суду

Він пообіцяв внести подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів Скуратовського і Дзензерського, коли ВР "матиме шанс на їх розгляд".

Як повідомлялося, 12 березня САП передала в ГПУ подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів Сергія Скуратовського і Дениса Дзензерського. Їх підозрюють у поданні недостовірних відомостей у декларації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-