Справа про держзраду: журналісту Муравицькому продовжили домашній арешт

Справа про держзраду: журналісту Муравицькому продовжили домашній арешт

Укрінформ
Суд у Житомирі продовжив до 3 травня цілодобовий домашній арешт підозрюваному у державній зраді журналісту Василю Муравицькому.

Про це у телефонній розмові із кореспондентом Укрінформу повідомила консультант Корольовського районного суду міста Житомира Марина Шведюк.

"Суд постановив продовжити запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із забороною цілодобово залишати місце свого проживання. Термін дії домашнього арешту щодо обвинуваченого визначений тривалістю 60 днів, тобто до 3 травня 2019 року", - зауважила Шведюк.

Наступне засідання у цій справі заплановане на 22 березня.

Читайте також: Двоє адвокатів розірвали угоди з підозрюваним у держзраді журналістом Муравицьким

Як повідомлялося, Василя Муравицького, якого підозрюють у державній зраді, заарештували у серпні 2017 року. Журналіст із 2014 року активно публікував антиукраїнські матеріали та коментував події в Україні для проросійських ЗМІ. За чинним законодавством Муравицькому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Підозрюваний перебував під вартою, а 27 червня 2018 року суд замінив йому запобіжний захід на домашній арешт.

Замість трьох адвокатів, які представляли інтереси Муравицького, у нього нині одна захисниця Світлана Новицька. На минулому засіданні вона заявила про відвід колегії у складі трьох суддів, але її клопотання відхилили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-