Суд переніс розгляд позову Медведчука до Гопко

Суд переніс розгляд позову Медведчука до Гопко

Укрінформ
Печерський районний суд Києва переніс на 10 квітня розгляд позову лідера руху "Український вибір" Віктора Медведчука до народного депутата і голови парламентського Комітету у закордонних справах Ганни Гопко про захист честі, гідності і ділової репутації.

Про це повідомив у коментарі Укрінформу адвокат позивача Ігор Кириленко.

"Суд переніс засідання у цій справі на 10 квітня поточного року", - сказав він.

Адвокат пояснив, що попросив суд перенести засідання, оскільки він лише 18 лютого підписав договір про представлення інтересів позивача у суді, а тому не встиг ознайомитися з матеріалами справи.

За словами Кириленка, раніше інтереси Медведчука у цьому позові представляв депутат Василь Німченко, однак він відійшов від справи, бо не має статусу адвоката.

Як повідомлялося, Віктор Медведчук вимагає від Ганни Гопко спростувати інформацію про те, що він є "катом" поета Василя Стуса і відшкодувати 1 грн матеріального збитку.

Читайте також: Росія незадоволена розслідуванням проти Медведчука

3 вересня 2018 року Гопко на своїй сторінці у Facebook закликала підтримати акцію "МедведчукПідАрешт", яка мала пройти під стінами Генпрокуратури 4 вересня, у річницю смерті українського поета і дисидента Василя Стуса, адвокатом якого був Медведчук у 1980-х роках.

Гопко вважає, що її висловлювання були оціночними судженнями і підстав для задоволення позову немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-