Президент поіменно згадав загиблих на Майдані прикарпатців

Президент поіменно згадав загиблих на Майдані прикарпатців

Укрінформ
В Івано-Франківську під час зустрічі з громадськістю міста Президент України Петро Порошенко вшанував хвилиною мовчання прикарпатців, які загинули під час Революції Гідності, назвавши усіх поіменно.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні я хочу згадати імена прикарпатців, які полягли за нашу з вами свободу. Це – Герой України Роман Гурик, Герой України Ігор Дмитрів, Герой України Богдан Калиняк, Герой України Ігор Ткачук, Герой України Михайло Костишин, Герой України Василь Шеремет, Герой України Сергій Дідич, який загинув рівно 5 років тому, 18 лютого. Я хочу хвилиною мовчання вшанувати пам'ять цих Героїв», - зазначив Президент.

Він зауважив, що у ці лютневі дні думки українців завжди будуть повертатися до часів Революції Гідності. Також, сказав Президент, імена Героїв Небесної сотні поповнили список вояків УПА, які боролися за волю України і яких лише торік визнали учасниками бойових дій. 27 років поспіль, зауважив Президент, в Україні на це не вистачало політичної волі.

Читайте також: Президент пригадав події найкривавішого дня Революції Гідності

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 18 лютого, Президент України Петро Порошенко перебував з робочою поїздкою на Прикарпатті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-