Поліція закрила справу про самогубство екс-директора аеропорту Миколаєва

Поліція закрила справу про самогубство екс-директора аеропорту Миколаєва

Укрінформ
Поліція закрила кримінальну справу щодо можливого доведення до самогубства колишнього директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислава Волошина. Складу злочину не знайшли.

Про це під час брифінгу 18 січня сказав слідчий Слідчого управління ГУ Нацполіції в Миколаївській області Юрій Щербицький, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Слідством проведено низку експертиз - балістичну, молекулярно-генетичну, трасологічну, психологічну та інші. Допитано багато людей, у тому числі працівників КП «Миколаївський міжнародний аеропорт», керівництво Миколаївської ОДА тощо. Висновки свідчать, що підстав доведення Волошина до самогубства, немає», - розповів Щербицький.

Отож, за його словами, у зв'язку з завершенням досудового розслідування прийнято рішення про закриття кримінального провадження через відсутність складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 та ч. 1 ст. 120 КК України.

Читайте також: Самогубство Волошина: у Миколаївській ОДА пояснили, чому конфлікту не було

Він також зауважив, що підозри у цій справі нікому не пред'являли.

Як повідомляв Укрінформ, 18 березня 2018 року у Миколаєві у власній квартирі 29-річний в. о. директора комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владислав Волошин скоїв самогубство, вистріливши з бойового пістолета.

Ця подія викликала широкий резонанс у Миколаєві. Багато хто вважав, що трагедії передував тиск з боку чиновників облдержадміністрації. Після смерті Волошина голову ОДА Олексія Савченка звинуватили у тиску на директора, і він пішов у відставку до з'ясування обставин.

Поліція розслідувала 5 версій трагедії, чотири з яких – самогубство і одна - нещасний випадок при поводженні зі зброєю.

У загиблого залишилося двоє маленьких дітей, з дружиною він був розлучений.

Волошин був бойовим пілотом, брав участь в АТО на сході України, удостоєний звання Народного Героя України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-