2019-й рік буде важливим для незалежності та європейського вибору України - Турчинов

2019-й рік буде важливим для незалежності та європейського вибору України - Турчинов

Укрінформ
Наступний, 2019-й, рік буде важливим для України та її європейського вибору.

Про це у вітальному слові з нагоди Нового року заявив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов, повідомляє у понеділок прес-служба РНБО.

"Наступний рік надзвичайно важливий для кожного з нас і для незалежності України, її європейського вибору. Багато кому, мабуть, хотілося б заснути сьогодні в одній Україні, а завтра прокинутись в іншій, де закон - понад усе, де покінчено з корупцією, де рівню життя заздрять європейські країни, а східний сусід, підібравши хвоста, втік з окупованої території", - наголосив Турчинов, додавши, що ця мрія може втілитись у життя тільки тоді, коли щодня працювати над її здійсненням.

Він також зазначив, що 2018 рік був для України черговим роком боротьби за свободу і незалежність, роком розбудови сильної національної держави, в основі якої - потужні Збройні сили, надійний і ефективний сектор безпеки і оборони.

Читайте також: Для України 2018 рік став надзвичайно важливим - Президент

Турчинов подякував українським захисникам, які у святкові дні тримають оборону на передовій, та побажав нових здобутків і перемог, добрих справ, щастя і позитиву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-